Welkom bij Brasserie David

We zijn verheugd om jullie te verwelkomen in onze vernieuwde brasserie!

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen uitsluitend via de telefoon gemaakt worden

zondag 19 en maandag 20 mei (Pinksteren) zijn wij geopend van 11.30 tot 22.00

Over Brasserie David

Brasserie David bevindt zich aan het einde van de Pontweg in Aalsmeer, en geniet van een prachtige historische locatie met uitzicht op de Ringvaart. Onze deuren staan open voor lunch, borrel en diner. Bij gunstig weer serveren wij met plezier op ons sfeervolle terras.

Onze keuken is gespecialiseerd in internationale gerechten met een basis in de Franse culinaire traditie. Deze rijke Franse culinaire erfenis is doorgegeven van generatie op generatie in de familie van David.

David Sargis, de patron-cuisinier, stond al op jonge leeftijd naast zijn vader in de keuken van het familierestaurant, waar hij enthousiast bezig was met potten en pannen. Het is interessant om te weten dat deze plek dezelfde is waar hij nu zijn eigen brasserie heeft gevestigd. Dit vormde een sterke basis voor zijn culinaire reis, die begon toen hij op zestienjarige leeftijd begon aan de koksopleiding aan het ROC van Amsterdam. Hij voltooide de opleiding met indrukwekkende cijfers en behaalde zowel niveau twee als niveau drie, en verzamelde verschillende prestigieuze diploma's. Tijdens deze periode heeft hij ervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op hoog culinair niveau.

Sinds september 2020 is David met trots de eigenaar van Brasserie David. Samen met zijn team streeft hij ernaar om u een plezierige, gezellige, en vooral smakelijke eetervaring te bieden.

Reserveren

Wij ontvangen u graag met open armen. Binnen of op ons terras. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 11.30 tot 21.30 voor een lunch, borrel of een diner. Onze keuken sluit om 21u

Maak een reservering door onze widget te gebruiken of bel naar 0297-548092

Graag bij de reservering uw naam, telefoonnummer en het aantal personen. Eventuele allergieën of dieetwensen vragen wij ook te melden. 

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen uitsluitend via de telefoon gemaakt worden.

Kies een datum
x

Aantal personen
x

Met hoeveel personen wilt u komen?
Meer dan 8 personen?
Selecteer de groepsgrootte

Voorkeur
x

Waar heeft u zin in?
Kies de gewenste tijd

Uw gegevens
x

Verstuur
Hoe kunnen wij u bereiken
Vul onderstaande gegevens in en wij zullen contact met u opnemen om de reservering in te plannen.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bedankt

Bedankt voor uw reservering. Wij zullen deze via de mail bevestigen.

Sluiten
Reserveren